Jótékony mulatság

Egyetem

A Balásházy János Szakközépiskola tehetségeit, illetve rászoruló diákjait támogatják a Pallagi Alapítvány bálján befolyt összegből.

Az iskola tanulóinak keringője nyitotta meg a kilencedik alkalommal megrendezett jótékonysági bált február 28-án, az egyetem Agár éttermében. A szervező Pallagi Alapítvány működése szervesen összekapcsolódik a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiumának életével.

– Az alapítvány több mint egy évtizede segíti a rászoruló tanulókat, támogatja a tehetséges diákok fejlődését, a szakmai, a tanulmányi és a sportversenyeken való részvételt, jutalmazza a sikereket, részt vesz a működés feltételeinek javításában, ezáltal is segítve az intézményben folyó oktatási-nevelési tevékenységeket – fogalmazott Kovács Árpádné Molnár Judit igazgatónő.

– Mindent megteszünk azért, hogy tanulóink azt mondhassák: a Balásházys diákéveik tartalmasan telnek, és szeretnek ide járni – mondta Sinayné Tar Judit kuratóriumi elnök.

Az iskola diákjainak zenés-táncos műsora után a bálon résztvevő 120 vendég vidám társaság és finom falatok mellett hajnalig ropta a táncot.