A bajnokságok véghajrájában a DEAC

Egyetem Sport

A DEAC labdarúgó megye l-ben érdekelt férfi csapata utolsó meccsét játssza a szezonban, a férfi kosarasok pedig a rájátszás visszavágójára készülnek.

Idegenben küzd a másodosztály ötödik helyéért folyó párharc második összecsapásán a DEAC Kamilla Gyógyfürdő férfi kosárlabda csapata. A Békési SzSK otthonában június 5-én, vasárnap 18 órakor kezdődik a találkozó. Nagy Ágoston vezetőedző a keddi debreceni találkozót követően azt mondta: hisz abban, hogy le tudják dolgozni a 14 pontos hátrányukat, és megszerzik az ötödik helyet.

Hajdúdorogra látogatnak Sáfár László tanítványai

Idei utolsó megmérettetésére készül a DEAC megyei első osztályban szereplő labdarúgó csapata, június 4-én, szombaton idegenben a Hajdúdorogi Szövetkezetek SE ellen zárja a szezont. Varga Mihályék 32 ponttal jelenleg a táblázat 11. helyén állnak, miután a legutóbbi fordulóban hazai pályán vereséget szenvedtek a harmadik helyért küzdő Nyíradony VVTK gárdájától, míg a dorogiak idegenben legyőzték a Derecske alakulatát. Az őszi fordulóban 7-0-ra diadalmasodtak Csák Zsolték a hajdúdorogi futballisták fölött. Hogy ilyen nagyarányú győzelemmel térnek-e haza ezúttal is, az szombaton 17 órától kiderül.

Pöszmet Tibor bajnokai is idegenben játszanak

Utolsó előtti fordulójához érkezett a labdarúgó megyei másodosztály mezőnye, a már bajnok DASE a második helyért küzdő Vámospércs Bocskai SE együtteséhez látogat. A Debreceni Egyetem alakulata a legutóbbi körben 4-1-re győzött első számú kihívója, a Hajdúhadházi FK ellen, és bár most is tét nélkül lépnek pályára, nem veszik félvállról az összecsapást. Ősszel a formálódó VBSE ellen 6-1-re tudtak győzni Fodor Jánosék, most hétvégén is a győzelem a cél. A meccs június 4-én, szombaton 17 órakor kezdődik Vámospércsen.