Csomóponti lezárás lesz az M3-ason Hatvan és Bag térségében

Helyi hírek

Karbantartási munkák miatt kedden délelőtt lezárják az M3-as autópálya hatvani és bagi csomópontjának lehajtó ágát – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedd reggel az MTI-t.

Közleményük szerint az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 9 és 11 óra között javítják a szalagkorlátot. A munkavégzés idejére a csomóponti lehajtókat lezárják, azokon keresztül nem lehet majd lehajtani az autópályáról.

A lezárás az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát nem érinti – tették hozzá.

Keddtől csütörtökig a 39-es és 54-es kilométerszelvények között további helyszíneken javítják majd a szalagkorlátot az autópálya mindkét oldalán. Továbbá kedden és szerdán a Budapest felé vezető oldalon a 35-ös és 37-es kilométerszelvények között kátyúzást, a Vásárosnamény felé vezető oldalon az 52-es és 68-as szelvények között burkolatjelfestést is végeznek a szakemberek. Ezen munkavégzések idejére, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 kilométer/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A közútkezelő felhívta a figyelmet, hogy a munkálatokkal érintett szakaszokon hosszabb menetidővel kell számolni. A korlátozásokról, az aktuális forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódni a www.utinform.hu weboldalon, érdemes továbbá navigációs, közösségi autós alkalmazás használata – írták a közleményben.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük