Herczeg András: “Nincs szégyenkeznivalónk, még ha sokan ennek az ellenkezőjét is gondolják”

Sport

Kettős vereséggel esett ki a Loki az Európa Ligából, úgy, hogy egy percig sem volt esélye a továbbjutásra a Torino ellen.

Herczeg András vezetőedző ennek ellenére büszke a csapatára, a meccs utáni sajtótájékoztatón azt mondta, úgy érzi, játékosai mindent megtettek ezen a találkozón.

“Az első félidőben olyan játékhelyzetből kaptunk gólt, amit átbeszéltünk. Mégsem mertük megoldani a szituációt. Próbáltunk az első játékrészben is feljebb menni, de életveszélyesek voltak a kontráik. A szünet után nagyon jó húsz percet produkáltunk, voltak helyzeteink, lövéseink és gólt is szereztünk. Az utolsó gólt nagyon sajnálom, mert kinyíltunk, de szerettünk volna itthon bátran játszani. Egy ilyen csapat azonban megbünteti a hibákat. Lehet, hogy ezen sokan gúnyolódni fognak, bírálni és kritizálni, de én büszke vagyok a játékosokra. Büszke vagyok arra, hogy ilyen csapatot tudtunk idehozni, mert ezt a fiúk harcolták ki. Nincs szégyenkeznivalónk, még ha sokan ennek az ellenkezőjét is gondolják. Mi mindent megtettünk ezen a mérkőzésen.”

– mondta Herczeg, aki reméli, fenn tudják tartani a debreceni focilázat a jó NBI-es szerepléssel.