Melléképületből lopott, a hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy tarnaörsi lakos ellen, aki 2020. december 22-én 16 óra és december 24-én 12 óra között a kerítésen átmászva bement egy helyi családi ház udvarába és a melléképületből kéziszerszámokat tulajdonított el.

Darknetes pedofil fórumot számoltak fel a kibernyomozók

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozói 2021. május 5-én nagyszabású akció keretében a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ bevetési egységeinek közreműködésével összesen nyolc helyszínen hajtottak végre kutatásokat, amely során négy személyt fogak el, akik bűnszervezet keretei között terjesztettek gyermekpornográf tartalmakat.

Terheléses támadást indított egy egri férfi

Ismeretlen személy 2020. szeptember 27-én a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelő Alap (MTVA) által üzemeltetett weboldalakat kiszolgáló szerverek ellen sikeres túlterheléses támadást indított. Az úgynevezett DDoS támadás végrehajtásához az elkövető egy fertőzött számítógépekből álló botnet hálózatot vett igénybe, és a forgalom mesterséges növelése által olyan mértékben terhelte túl a rendszert, hogy emiatt az MTVA több szolgáltatása is időlegesen […]