A Pfizer vakcinájára is foglalható időpont

Ország

Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra a mai napra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében – hangzott el a Kossuth rádió Reggeli krónika című műsorában.

8:10 Frissítés: ezzel a hibaüzenettel kedveskedik az eeszt látogatóinak. (Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el.)

7:40 Frissítés: éledezik az eeszt időpontfoglaló. Az oldal távábbra sem töltődik be helyesen, de valami történik a háttérben.

Az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is (természetesen mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Emellett már a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló.

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig.

A nagy érdeklődést is jelzi, hogy péntek reggel fél nyolc előtt az eeszt.gov.hu nem elérhető desktopról és mobilos böngészőből sem.

Korábban olyan tapasztalatokat szereztünk, hogy amikor a PC-s böngészők nem engednek be az oldalra, akkor a mobilos verzió segít. Most ez az opció sem adott. Tessék kitartóan próbálkozni.