Sandra Bullock és Bryan Randall

Meghalt Sandra Bullock élettársa, Bryan Randall

Bulvár

Sandra Bullock szerelme, az 57 éves Bryan Randall gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Halálhírét családja jelentette be.

A fotós három éve küzdött amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), ami az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség – írja a 24.hu.

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Bryan Randall az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után augusztus 5-én békésen elhunyt

– közölte a férfi családja, akik nagyon hálásak azoknak az orvosoknak és ápolóknak, akik Bryan Randall mellett voltak az elmúlt három évben. Randall méltósággal viselte betegségét, a nyilvánosságot igyekezett teljesen mértékben kizárni, betegségét magánügyként kezelte és erre kérte családját is.

Sandra Bullock és Bryan Randall 2015 januárjában találkoztak a színésznő gyermekének születésnapi buliján, ahol a férfi volt a fotós. Ezután találkozgatni kezdtek, kapcsolatukat pedig 2015 októberében vállalták fel a nyilvánosság előtt is. Bár többször is felröppent a hír, hogy eljegyezték egymást, a színésznő tanulva korábbi válásából, nem akart újra házasságot kötni, de élete szerelmének és gyermekei példaképének tartotta Bryan Randallt.

Sandra Bullock 2010-ben fogadott örökbe egy kisfiút, 2015-ben pedig egy kislányt is, a férfinek egy lánya született 1993-ban. A színésznő úgy fogalmazott, három gyönyörű gyermekük van Bryan lányával együtt.

Fotó: Facebook/WHO Magazine