Szegedi Fecsó

Lemaradt a szülésről Szegedi Fecsó

Bulvár

A vártnál korábban érkezett meg Szegedi Fecsó és Bea kisbabája. A büszke apuka a szülésnél sem lehetett ott, de utólag nem is bánja annyira.

Veszélyeztetett terhessége miatt azt javasolták Beának, programozott császárral szülje meg kisbabájukat az Egyesült Államokban. Meg is volt az időpontjuk kedd reggelre, a pici azonban szombaton úgy döntött, nem vár tovább. Este nyolc körül erőteljesen rugdosni kezdte anyukája hasát, majd megindultak Beánál a fájások is.

A kisfiam, Medi mellettem aludt, Fecsó kint volt a nappaliban, én pedig nem voltam benne biztos, hogy szóljak-e neki. Egyre erősödtek az összehúzódások, 10 óra körül már 4 percenként jöttek. Nem bírtam tovább, olyan fájásaim voltak, hogy nem igazán voltam már képben, szóltam Fecsónak, hogy azonnal menjünk be a kórházba!

– mesélte a Borsnak Bea, aki számára nagyon rossz volt, hogy egy idegen országban, egyedül kell szülnie, Fecsó ugyanis nem lehetett ott vele, mert a váratlan szülés miatt nem tudták kire bízni Bea kisfiát, így rá vigyázott.

Nagyon kemény volt! Felvittek tolókocsiban, 10 ember ugrált körülöttem, mindent mondtak, írtak, kérdeztek, aztán hívták a dokimat és megcsászároztak

– idézte fel a szombaton történteket Bea, akinek a műtéte komplikációmentesen lezajlott, a kicsi hajnali kettőkor született meg. Párja, Fecsó lemaradt az egészről, de azt mondta neki, talán jobb is így, mert nem bírta volna a vért.