Nagy Feró ZShowtime

Napfény által tisztított vizet iszik Nagy Feró

Bulvár

Érdekes felfedezésre jött rá az énekes: szerinte a napfény által tisztított víz sokkal jobb, mint az ásványvíz, ugyanis tele van energiával.

A Mokka stúdiójába kapcsolták szerda reggel Nagy Ferót és a riporter Hederman Stellát az énekes házából. Mint kiderült, Nagy Feró egy ideje már speciális vizet fogyaszt otthon, aminek elkészítését ő maga vette a nyakába, miután természetgyógyászoknál rálelt a folyamatra – írja a 24.hu.

Az énekes a természetgyógyászoktól tanulta, hogyan kell energiadús vizet gyártani.

Azt mondták, ha így kirakod a kertbe, hogy süsse a nap, akkor a nap sugárzásától tele megy energiával. Gondoljatok bele: a nagyanyáink azt mondták, állott vízzel kell locsolni a virágot. Ez egy különleges eljárás, amikor engeded bele, egy ilyen rózsából nyomod bele a vizet, és az óramutató járásával megegyező irányba kell legyen, állítólag a világ energiái úgy működnek

– mondta a Beatrice frontembere, aki szerint ha két-három napig áll a víz a napon, kimegy belőle a klór, és tele lesz energiával a napsütés miatt. Az eljárást már tíz éve használja, és nagyon jól bevált nála. Végzett egy tesztet is: az egyik pohárba egy nagyon drága szénsavas vizet, a másikba pedig a saját gyártású vizét töltötte és megkóstolta őket. Szerintje a sajátja utcahosszal jobb.

Nagy Feró egyébként arról is mesélt a műsorban, a házban a rezsicsökkentés módosításai miatt lejjebb vette a fűtést, és az unokáit is ahhoz szoktatja, vegyenek fel inkább egy meleg kabátot, ha nála vannak.