Christian Oliver

Meghalt Christian Oliver, lányaival együtt zuhant a tengerbe

Világ

Két lánya is a Cobra-11 sztárjával volt azon a gépen, ami csütörtökön zuhant le a karibi térségben.

Christian Oliver a Cobra-11 című német akciósorozat hetedik és nyolcadik évadában alakította Jan Richter nyomozó szerepét 2002 és 2004 között. A színész Hollywoodban is letette a névjegyét, játszott többek között George Clooney, Tom Cruise  és Cate Blanchett oldalán is – sorolja a twn.hu.

Az 51 éves színész családjával nyaralt, amikor megtörtént a tragédia. Christian Oliver 10 és 12 éves lányával Bequia szigetéről St Lucia szigetére tartott egy kisrepülővel, amikor a hírek szerint felszállás után nem sokkal lezuhantak. Úgy tudni, a pilóta azonnal látta, hogy valami gond van a géppel és vissza akart fordulni, de a kapcsolat a toronnyal ezután megszakadt.

Azt, hogy a pilóta pontosan miért vesztette el az uralmát a repülőgép felett, jelenleg vizsgálják. Szemtanúk azonban arról számoltak be, hogy a Bellanca 17-30A Super Viking repülőgép pilótájának a szélviszonyokkal gyűlt meg a baja – írja a bild.de cikke alapján a Blikk. A parti őrség egyik nyugalmazott tisztje is látta balesetet, szerinte elment az áram vagy meghibásodhatott a motor a gépen, a pilóta vissza is akart térni a repülőtérre, de a szél átvette az irányítást a kisrepülő felett.

A tragikus balesetről videófelvétel is készült.