Saját szemünkkel láttuk a csodát: Jeremy Renner újra jár!

Világ

Jeremy Renner először jelent meg a nyilvánosság előtt a – majdnem tragédiába torkollott, újév első napján történt – horror-balesete után. Ott jártunk a helyszínen, a Rennervations című új Disney+ sorozat bemutatóján és saját szemünkkel győződtünk meg arról, hogy a színész – csodával határos módon – újra jár.

A kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Rennert Január 1-jén saját hókotró gépe ütötte el a Lake Tahoe-nál lévő háza előtt, amikor a hét tonnás gép felett elvesztette az uralmát és unokaöcsét mentve kiugrott a járműből. Renner a fiatal férfit még el tudta lökni a gép útjából, de ő a lánctalpak alá került.  A férfi segítségére siető szomszédok és családtagok a legrosszabbtól tartottak a lánctalpak alá szorult színészt, aki láthatóan rengeteg vért vesztett. Rennert mentőhelikopter szállította a Reno-i kórházba, ahol megállapították, hogy 30 csontja tört el, de túl fogja élni a balesetet.

Renner minden várakozást felülmúlva olyan gyorsan lábadozott, hogy  – bár bot segítségével ugyan – de képes volt végig sétálni a vörösszőnyegen és órákon keresztül állva ünnepelni legújabb sorozatának, a Rennervations-nek a premierjét Hollywoodban. A színész rendkívül jó formában és jókedvűen töltötte az estét kollegái, barátai és családja körében. A  vetítést követő, Jimmy Kilmmel vezette  beszélgetésen ugyan egy ponton elérzékenyült, de három és fél hónap távolságából már viccelődni is képes volt a borzalmas balesetén.

Nézzetek  meg a saját képeinket a Rennervations vetítéséről és Hollywood-i premier partijáról!

 

– Vida Virág –