Tíz éve nem nyert a Loki az Üllői úton. Ma vajon lesz keresnivalónk?

Sport

A DVSC az OTP Bank Liga 27. fordulójában a bajnoki címvédő és idén is toronymagas bajnokesélyes Ferencváros otthonában lép pályára szombaton 19.30 órakor. A listavezető zöld-fehérek 21 ponttal szereztek többet a Lokinál (53-32).

A dvsc.hu-nak Joan Carrillo, a Loki trénere azt nyilatkozta, nagyon jó meccset vár, és természetesen minden pont fontos a csapat számára.

Mindig nyerni szeretnénk, noha tudjuk, hogy remek játékosok alkotják az FTC-t és kitűnő trénere is van. Egy jó csapattal mérkőzünk meg egy szép stadionban, ennek megfelelően motiváltak vagyunk. Felkészültünk a küzdelemre

fogalmazott Carrillo.

Ami a Loki mellett szólhat, az a tény, hogy a DVSC-nek sokkal jobban megy olyan csapatok ellen, akik dominálni próbálnak. Simán lehet ebből egy jó kis meccs, gyors Loki-kontrákkal, és remélhetőleg minél kevesebb Dibusz-bravúrral és Mmaee-varázslattal.

A DVSC utoljára 2012-ben, az emlékezetes, veretlen bajnoki címmel záruló szezonban győzött az Üllői úton (most már Groupama Aréna a neve), ekkor Coulibaly (aki az NB I gólkirályi címét is bezsebelte) és Szakály Péter találataira csak Klein tudott válaszolni a Fradi részéről.

Hazai pályán azért jobban megy, emlékezhetünk az őszi, sima 2-0-ás hazai Loki-győzelemre:

No meg természetesen a 2019-es csodára, Zsóri Dániel ollózós góljával:

Zsóri Dániel ollózós csodagóljával verte a Loki a Ferencvárost

A Fradi otthonában legutóbb 4-2-es zöld-fehér győzelem született, mondhatni, ez egy vállalható eredmény volt akkor az NB I-be frissen visszajutó Loki részéről: