Remek hangulat lesz a Loki-Fradin

Sport

A DVSC – Ferencváros mérkőzést szombaton 18 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban.A találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti, de érdemes inkább élőben megtekinteni a meccset, mivel nagyon készülnek a szurkolók, és remek hangulat várható.

A dvsc.hu esélylatolgatása abból indul ki, hogy a két csapatot tíz pont választja el egymástól: a Ferencváros pillanatnyilag a tabella negyedik helyén áll 30 egységgel, míg a mieink a 10. helyet foglalják el 20 szerzett ponttal. Az örökmérleg Fradi-fölényt mutat, az eddigi 84 első osztályú összecsapásból 39-szer a zöld-fehérek diadalmaskodtak, 20 döntetlen mellett pedig 25 Loki-siker született, a gólarány 136-94 a fővárosaik javára.

A Loki kerete jócskán átalakult a téli szünet alatt, számos játékos távozott, és akad jó néhány újonc is. A távozók oldalán találjuk Róbert Vitteket, Ivan Bobkót, Kuti Krisztiánt, Szakály Pétert, Mészáros Karolt, valamint Takács Tamást. Érkezett ugyanakkor Justin Mengolo, Osváth Attila, Ivan Kelava, Frank Feltscher, Haris Handzic, illetve Szuk Hjundzsun. Leonel Pontes tehát több támadó szellemű játékost is kapott, akik megoldhatják a góllövés kérdését, hiszen az ősz folyamán rendre a befejezéssel akadtak problémák.

A Fradival az elmúlt évtizedben rendre emlékezetes meccseket vívtunk, sokáig hazai pályán behúzta ezeket a rangadókat a Loki, az utóbbi években azonban néhányszor borsot törtek az orrunk alá a zöld-fehérek Debrecenben. A legutóbbi Nagyerdőn rendezett találkozón tavaly tavasszal viszont ismét mi örülhettünk, Takács Tamás duplájára csak Stanislav Sesták tudott válaszolni, kialakítva így a 2-1-es végeredményt. Idén ősszel a Groupama Arénában már megmérkőztek a felek, akkor 3-1-es hazai siker született: Böde Dániel kétszer mattolta Danilovicsot, illetve betalált még Dilaver a hazaiak részéről, a mieink egyetlen gólját pedig Ivan Bobko szerezte.