Varga Kevin újra a Lokiban

Sport

Varga Kevin három napja készül együtt a Loki első csapatával. Mint elmondta, eddig nagyon pozitívak a benyomásai Leonel Pontesről.A vezetőedzővel még csak néhány alap dologról beszéltünk, milyen poszton játszom, a pálya mely részén érzem magam a legjobban. Elmondtam neki, hogy leginkább a bal szélen érzem magam otthon. Persze, mind a két oldalon kaptam már szerepet, így egyáltalán nem idegen számomra a középpálya egyik széle sem.

A 20 éves focista szerint a DVSC edzésein sokkal nagyobb hangsúly van a labdás játékokon, mint előző csapatánál. – Mind a futásban, mind az erőnlétben sokszor előkerül a labda. Hasznos, hisz ezzel is a labdaérzékünket fejlesztjük. Pozitívak az eddigi tapasztalataim a tréningekkel kapcsolatban.

A fiatal játékos nem először készül a Loki felnőtt keretével, sőt 2015-ben Ligakupa mérkőzésen már pályára is lépett az első csapat színeiben. – Kőkeményen dolgozom majd az edzéseken, igyekszem teljes erőbedobással végezni a feladatokat. Szeretnék megfelelni a stábnak, minden nap azon vagyok, hogy sikerüljön, és minél hamarabb bemutatkozhassak az NB I-ben is.

dvsc.hu