Gyöngyösi nyomozók fogták el a táskarablót

Rendőrség

rendőrök egy napon belül elfogták Gyöngyösön azt az ecsédi lakost, aki a gyanú szerint 2021. augusztus 19-én 21 óra 30 perc körül a gyöngyösi Róbert Károly úton hátulról odalépett egy gyalogoshoz, akinek a kezében lévő táskáját próbálta elvenni. Mivel először nem sikerült, így a férfi erősebben rángatta a táskát, majd azt kitépte az asszony kezéből és elszaladt. Az érték megszerzése közben a sértett elesett és könnyű sérülése keletkezett.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, továbbá elmondta, hogy a táskát a helyszín közelében átkutatta, a benne lévő pénzt és mobiltelefont magához vette, a többi tárgyat pedig ott hagyta.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek