Egy egri autóból lopott láncfűrészt az ózdi férfi

Rendőrség

Egy egri férfi tett bejelentést a rendőrségre, miszerint 2021. október 6-án kora reggel észlelte, hogy az otthona előtt az utcán éjszakára leparkolt személyautójának hátsó ablakát betörték.

A helyszíni szemle közben kiderült, hogy a járműből egy elektromos láncfűrészt lopott egy ismeretlen férfi, akinek cselekményét egy közeli családi ház biztonsági kamerája rögzítette.

Az egri rendőrkapitányság balesethelyszínelője aznap 18 óra után, szolgálata végeztével gyalogosan közlekedett otthonába, amikor felismerte a felvételen szereplő férfit, aki vele szemben sétált a II. Rákóczi Ferenc úton. Vilmek Krisztián rendőr főtörzszászlós azonnal szolgálatba helyezte magát és megállította a férfit, aki kérdés nélkül azonnal elismerte, hogy feltört egy parkoló autót.

A főtörzszászlós a feltételezett elkövetőt átadta kiérkező járőr kollégáinak, akik előállították a városi rendőrkapitányságra.

A 36 éves S. Barnabás ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Egri Rendőrkapitányságon.

Az ózdi férfi elmondta, hogy hajnalban észrevette a kombi jármű csomagtartójában a szerszámot, így az ablakot egy kerámiatányér darabjával betörte, majd ott benyúlva kivette a fűrészt, amit nem sokkal később egy számára ismeretlen férfinak eladott négyezer forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük