Egy este alatt három bűncselekményt követett el

Rendőrség

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint először egy autóból lopott el egy táskát, majd egy élelmiszerboltba tört be és végül egy ingatlanban kutatott értékek után Körösszegapátiban.

Egy körösszegapáti élelmiszerbolt vezetője tett bejelentést a rendőrségre 2017. december 6-án 21 óra körül arról, hogy az üzlet riasztója jelzést adott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol észlelték, hogy valaki betörte a bolt ablakát, ezért széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A körzeti megbízottak R. Márkot egyik rokonánál fogták el, majd a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves férfit, akit bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a hajdúszováti férfi először egy autóból lopott el egy női táskát, majd betörte az élelmiszerbolt ajtaját és az üzletből a pénztárgépet próbálta meg magával vinni. A gyanúsított a boltból egy közelben lévő lakatlan házhoz ment, ahol értékek után kutatott. Az egyenruhások az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság R. Márkkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.