A kerékpár kosarából lopták el a táskát

Rendőrség

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben, akik ellopták egy idős hölgy táskáját.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy csökmői férfival és fiatalkorú társával szemben.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2017. április 26-án 10 óra 30 perc körül arról, hogy Berettyóújfaluban, az Árpád utcán kerékpározott, amikor a biciklije kosarából két férfi kilopta az értékeivel teli táskáját, majd elfutottak. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. T. Ernőt és fiatalkorú társát az egyenruhások elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást 2017. július 31-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.