Szilágyi Liliána

Így érzi magát Szilágyi Liliána most, hogy újra úszni kezdett

Ország

Nagyon hosszú idő után tért vissza az úszáshoz Szilágyi Liliána, aki tavaly év végén árulta el, hogy gyerekként apja fizikai és szexuális bántalmazásának áldozata volt.

Múltja miatt eltávolodott az úszástól, de most újra bemerészkedett a medencébe. A Blikk vette észre, hogy közösségi oldalán megírta, milyen érzés volt. Nem tudta, mire számítson, aggódott és félt, hogy vajon fog-e még neki akkora örömet okozni az úszás, mint sok évvel ezelőtt? Vajon hogy tudja a lelkileg megterhető időszakot és annak lezárását az uszoda közegével egységbe rendezni?

Ezekkel a kérdésekkel a fejében lépett a rajtkőre.

Rutinból, teljesen automatikusan jöttek a megszokott mozdulatok, úszósapka, szemüveg felvesz és mielőtt elkalandoztak volna jobban a gondolataim, már a víz alatt is voltam. Átölelt a hideg. Ismerős, jóérzés kerített a hatalmába, otthon vagyok, megérkeztem, nem is tudtam, hogy ennyire hiányzott

– írta közösségi oldalán az úszónő, aki rájött, bár a csempék, a pályaelválasztó kötelek, minden ugyanolyan, mint régen, ő azonban megváltozott: eltűnt a félelme, a teljesítménykényszere, teher nélkül élvezte a vizet.

Megragadva a pillanatot kezdtem el tempózni, a víz, a terhek távolléte, a megtisztulás mind az új lehetőségek felé vezettek. Adtunk egymásnak egy új esélyt. Az első találkozó jól sikerült és torkomban dobogó szívvel, izgatottan várom a folytatást. Lássuk hova vezet ez a románc

– fogalmazta meg gondolatait Szilágyi Liliána.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés