Köllő Babett

Amerikába készül Köllő Babett

Ország

 Köllő Babett, a Sztárban sztár leszek! egyik zsűritagja Amerikába készül, zöldkártyát is szeretne.

Köllő Babett két év után találkozott újra édesanyjával, aki néhány hétre érkezett Magyarországra Amerikából. Az idő azonban gyorsan telik.

„Anyu három hétre jött, abból már eltelt kettő. Sajnos, a Sztárban sztár leszek! első adásán már nem lesz itt, így nem jön el megnézni a stúdióba. Kihasználjuk az időt, amíg itt van, de ami a legfontosabb, rengeteget ölelkezünk. A fizikális érintkezés hiányzott a legjobban az elmúlt két évben”

mondta Babett a Blikknek. A luxusfeleség azt is elmondta, hogy édesanyja és kislánya, Milla miatt is arra jutott, érdemes lenne zöldkártyát igényelnie, mert a lánya is szoros és különleges kapcsolatot ápol a nagymamával. Babett szerint még az is előfordulhat, hogy kislánya Amerikában szeretne majd egyetemre járni, ezért ő már most elkezdett angolul tanulni.

Kezdetben elég, ha annyira tudok, hogy ne adjanak el, de a zöldkártya megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy beszéljek angolul. Az állampolgárságot anyukám után biztosan megkapom, de mivel ez egy nagyon hosszú procedúra – akár évekig is eltarthat –, már most elkezdtem

árulta el a lapnak a színésznő.