Puzsér Róbert

Puzsér szerint ByeAlex egy üres, fennhéjázó, nárcisztikus díva

Ország

Ismét kemény szavakat fogalmazott meg Puzsér Róbert ByeAlexről. Egy teljes cikket áldozott az énekes kritizálására.

Nem ez volt az első eset, hogy negatívan nyilatkozott Puzsér Róbert ByeAlexről. Júniusban többek között ezt írta róla cikkében:

Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor szégyentelenül celebkedik, vagy amikor a hipszter filozófust adja elő? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor jakuzává varratja magát, vagy amikor rózsaszín felsőben ábrándozó, naiv tinédzsernek mutatkozik? Nem is olyan rég a művészek még alakították a világot, ByeAlexet ezzel szemben a pláza kultúrája és a fogyasztás komfortja alakítja olyan szervetlenné, hogy az RTL a következő nemzedékek ízlésének és értékrendjének lebontását biztos kézzel rábízhassa.

Robi szúrós véleményét azután fogalmazta meg ByeAlexről, hogy az énekes leírta, szerinte milyen az ideális nő: szeret és tud főzni, rendet tart, spontán, jó a humorérzéke, na de ne ő vicceskedjen, hanem rajta nevessen, pontosabban inkább vele. Ösztönözze, szeresse az akváriumokat, legyen hűséges és lojális. Ez váltotta ki Puzsér Róbertből az éles kritikát és fogalmazta meg kemény véleményét vele kapcsolatban.

Persze ByeAlexet sem kell félteni, ő nem az a fajta celeb, akit könnyen meg lehet sérteni. Ő is üzent Puzsérnak:

Robi! Már megint nagyon ügyesen írtál! Tehetséges kis mókus vagy te, örömmel olvaslak, bár forgatási szünetben kicsit hosszú így egyben! Kérdés: mikor csinálsz már te is végre valamit, amit lehet kritizálni, te morcos, szakállas kisfiú?

Puzsér válasza sem maradt el, néhány nappal ezelőtt figyelmeztette olvasóit, hogy senkinek ne jusson eszébe ujjat húzni ByeAlexszel, mert egy “viperanyelvű, sakáljellemű és kaktuszintelligenciájú kommentelő ketrecharcossal találja szembe magát”.

A szép jelzők mellett ezt is írja új cikkében:

Úgy döntöttem, megfogadom az intelmét, és végre alkotok valamit: talán írok egy könyvet, gyártok egy tévéműsort, tartok egy előadást, vagy belevágok a YouTube-videózásba – nehogy már mindig csak kritizáljak, és soha ne hozzak létre semmit! Köszönöm a bölcs iránymutatást! Hiszem, hogy ha eléggé kitartóan dolgozom, egy nap belőlem is ByeAlexhez foghatóan üres, fennhéjázó és nárcisztikus díva válik majd.