Kiderült, ki a legértékesebb hazai celeb

Ország

Ismét összeállt a legértékesebb magyar celebek listája, melyen elsősorban ismert televíziósok szerepelnek.

A Forbes magazin négy fő szempont alapján értékelte a celebeket, melyek a pénztermelőképesség, a tartalom, a profizmus és a közösségimédia-jelenlét. A listán ezúttal is a kereskedelmi tévécsatornák műsorvezetőit találjuk elsősorban.

2017 után most másodszor sikerült újra az első helyre kerülnie Sebestyén Balázsnak a Forbes celeblistáján a legmagasabb, 921 ponttal. Majkával együtt ő a legismertebb magyar, picit többen figyelnek rá, mint Kasza Tibire, és majdnem annyian kedvelik, mint Borbás Marcsit. A második helyezett Ördög Nóra lett. A magyarok 91 százaléka ismeri, fele kedveli és hitelesnek tartja, de csak 16 százalékuk követi.  A harmadik Hosszú Katinka úszó.

A Street Kitchen és a Konyhafőnök arca, Fördős Zé a 4. helyen végzett az összesített listán, az 5. helyre Majka, a 6.-ra Tilla került, a 7. Istenes Bence.

Sebestyén Balázs a tőle már megszokott humorával reagált győzelmére:

2017 ben voltam első utoljára! 3 éven keresztül kértem a Forbes magazin főszerkesztőjét, hogy ne legyek első, a többiek iránt érzett tapintatomból, de idén azt mondták, nem tudják figyelembe venni a kérésemet!

– írta a celeb szerda reggeli Instagram posztjában, melyhez egy vicces videót is mellékelt: