Pataky Attila

Pataky Attilának nagyot változott a véleménye a “koronavírus-hisztiről”

Ország

Mindössze az kellett hozzá, hogy ő is megtapasztalja a betegség tüneteit. Míg tavasszal még azt hangoztatta az Edda frontembere, hogy a koronavírus-járvány csak egy hiszti és a “háttérhatalom” áll mögötte, ma már teljesen máshogy látja.

Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki. Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk

– mondta még márciusban a Ripostnak Pataky.

Az ufókutatók dühösek Pataky Attilára

Az ufók által már többször elrabolt Edda-frontemberrel akkor fordult nagyot a világ, amikor az együtteséből többen is elkapták a koronavírust, és ő maga is kórházba került.

Pataky Attilát az RTL Klub Fókusz című műsora érte utol, és megtudták tőle, most már azt vallja, hogy nem szabad félvállról venni a járványt.

„Eleinte hangos rocksztárként közöltem, hogy ez nem úgy van, meg nincs is, meg nem annyira van. De van, és úgy van, és annyira van”

– nyilatkozta Pataky.

Betegsége alatt sokat fogyott, de már jobban van. Úgy véli, a Szent László Kórházban csodát tettek vele.

Pataky Attila a tünetekkel kapcsolatos tapasztalatairól is beszámolt, meglátása szerint a lázon és a legyengültségen kívül a fertőzés fő jellemzője, hogy

“őrületesen nagy majré van benned, reszketsz belül a többiekért”.