Kigyulladt egy üzemcsarnok tetőszerkezete Füzesabonyban

Helyi hírek

Az elsődleges információk alapján emberélet nincs veszélyben – közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő csütörtökön az MTI-vel. Nagy Csaba elmondta: a helyszínre a füzesabonyiakon kívül Egerből és Mezőkövesdről is érkeztek hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, három vízsugárral jelenleg is dolgoznak a lángok megfékezésén.

A Kerecsendi úti csarnokban dolgozó huszonegy embernek sikerült időben elhagynia az épületet – tette hozzá.

Friss: Eloltották a füzesabonyi üzemcsarnok tetején keletkezett tüzet

A tűzoltók a tető lemezborítását megbontva eloltották a korábban egy füzesabonyi üzemcsarnok födémében, még ismeretlen okból keletkezett lángokat – tájékoztatta a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő csütörtökön az MTI-t.

Nagy Csaba elmondta: egy 4000 négyzetméter alapterületű épület oltásán nyolc járművel a füzesabonyi, az egri, a mezőkövesdi hivatásos és helyi önkéntes tűzoltók dolgoztak a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Az oltást három vízsugárral végezték, majd az utómunkálatok során nyolcvan négyzetméteren a tető lemezborítását megbontva számolták fel a parázsló részeket. Végül egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a csarnokot – tette hozzá.

A szóvivő jelezte: személyi sérülés nem történt, az épületben dolgozó huszonegy ember segítség nélkül el tudta hagyni a Kerecsendi úti csarnokot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük