Cápák között 2024 7. évad

Pisitölcsér, intim szőrtelenítés: tabudöntögetéssel indult a Cápák között 7. évada

Bulvár

A Cápák között vállalkozói pisitölcsérre, számozott előkére, dobozos gin-tonicra és intimkozmetikai vállalatépítésre kértek befektetést az üzleti showműsor 7. évadának 1. adásában. Volt, aki 100 millió forintért érkezett, két vállalkozó is a női intim higiénia területén döntögetett tabukat.

Molnár Boglárka a férjével közösen kifejlesztett helpee pisitölcsérrel érkezett a Cápák elé, hogy 20 millió forintért cserébe 10 százalékot ajánljon fel a cégéből.

Az eszközzel a hölgyek állva is elvégezhetik kisdolgukat, így nem kell ráülniük a vécére, és jelentősen csökkenthetik a húgyúti fertőzések veszélyét.

A Cápák az ötletetet jónak találták, Balogh Levente és Sárospataki Albert be is szállt volna, de Bogi végül elhessegette a túl nagy harapásra készülő ragadozókat.

Molnár Bogi és a pisitölcsér:

Czomba Bianka és Beliczay Zsolt a Carly’s gin&tonic ötletével érkezett, ami már több mint 150 kiskereskedés polcain megtalálható. A házaspár 20 millió forintért és mentorálásért cserébe 10 százalék részesedést ajánlott fel a Cápáknak.

Szakály Andrea egy számokkal ellátott partedlivel szeretné visszahozni túldigitalizált világunkba az elmélyült beszélgetéseket, Kunstár Sándor és Kunstár Sándorné Mónika pedig papírdobozba csomagolt fadarabokkal próbálkozott.

Az utolsó pitch Nagy Krisztié volt, ő újfajta intim szőrtelenítéssel, a Naturitivel érkezett. Ajánlata elgondolkodtatta a cápákat, de a cégértékelését kissé magasnak találták.

Moldován András viszont meglepő kijelentést tett: “nagyon nagy szükséged van rám”. De mit szólt ehhez Albert, akinek szintén felkeltette érdeklődését a hölgy biznisze?

Kriszti bemutatja ötletét:

A teljes adás itt nézhető vissza.

Néhány érdekesebb epizód korábbról:

Cápák között: lavinát indíthat a biharnagybajomi Gyulák ötlete

Lopásbiztos strandtáskával bűvölte el a Cápákat két debreceni srác

Debreceni családi vállalkozás is befektetési ajánlatot kapott a Cápáktól – a Rotower igazi innovácó lehet a növénytermesztésben