Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt a TV2-től

Mi folyik itt? Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt a TV2-től

Bulvár

A kormánypárti kereskedelmi csatorna két ikonikus arca, Majoros Péter – Majka és Pápai Joci is a konkurens RTL-nél kötött ki. Pedig a TV2 már közzétette győzelmi jelentését, miszerint “megnyerték” a 2023-as évet.

Pénteken jelentette be az RTL, hogy Majka átigazol hozzájuk,

hogy új lendülettel kezdje a közös munkát az RTL csapatán belül.

Közleményük szerint a rapper-műsorvezetőt a nézők már 2024 második felében új szerepben láthatják a képernyőn.

Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd

– közölte Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Majka is izgatott:

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a ValóVilágból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba.

Szombaton aztán kiderült, nem az ózdi rapper az egyetlen távozó, követi őt Pápai Joci is. Az énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható az RTL képernyőjén – tudatta az rtl.hu.

Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!

– írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.