Bódi Sylvi meztelen szexi

Több mint hatmillió forintot nyert Bódi Sylvi

Bulvár

Hazatért Indonéziából, és egyből a Szerencsekerék műsorában bizonyított Bódi Sylvi, aki 6,2 millió forintot vihetett haza.

A debreceni születésű modell a Bors megkeresésére elárulta, mire költi a szép nyereményt. Sylvi egyáltalán nem számított arra, hogy ilyen jól fogja magát érezni a műsorban, és azt sem, hogy ennyit nyer, mert nem igazán szokott tévét nézni.

A forgatás előtt 24 órával még Indonéziában szörföztem! Aztán megérkeztem a stúdióba, feltöltődve az ázsiai vidámsággal, energiákkal. Úgy álltam hozzá, hogy csak szórakozok egyet, nem lebegett a szemem előtt a győzelem. Pedig céltudatos nő vagyok, ha valamibe belekezdek, azt meg akarom nyerni. De most épp nem így álltam hozzá

– mondta vidáman az egykori playmate, akinek a műsor elején még nem is ment jól a játék, volt, hogy teljesen le is nullázta magát. Aztán viszont szerencséje volt: megkapta játékostársa milliós nyereményét, majd meg is duplázta azt, jól tippelte meg a mássalhangzókat, az utolsó pillanatra pedig minden összeállt, megfejtette az utolsó feladványt. Aztán jött még a boríték is.

Amikor a borítékot húztam, arra gondoltam: angyalkák, most segítsetek, ha megérdemlem, hadd nyerjek! Kihúztam a félmillió forintot, aminek annyira megörültem, hogy el is döntöttem, felajánlom a Dévény Anna Alapítványnak

– mondta Bódi Sylvi, aki azért magára is gondolt. A milliókat saját új vállalkozásába fekteti, konyhakert-tervezéssel szeretne foglalkozni, és még idén visszamenne Indonéziába is az unokahúgával, hogy őt is megtanítsa szörfözni.