Csuti

Ezt gondolja Csuti Szorcsik Viki viselkedéséről

Bulvár

Újra találkoztak a Hal a tortán adásaiban az egykori szerelmesek, miután tavaly néhány hónap együttlét után szakítottak.

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti a Farm VIP forgatásán ismerték meg egymást, és bár Csuti szíve akkor foglalt volt, mégis közel tudtak kerülni egymáshoz. Néhány hónaig együtt is voltak a műsort követően, de aztán véget ért a románcuk. Szakításuk nem lehetett konfliktusmentes, erre utal legalábbis az a pár jelenet, amit az e heti Hal a tortán adásaiban láthattak a nézők. Szorcsik Viki legalábbis nem bánt túl szépen Csutival, azzal indított, hogy egy kukászsákban adta vissza a régi, nála maradt cuccait.

Ezzel azonban még nem volt vége, egy másik adásban Csuti azt állította, ő egyszer már elment a ruháiért, de Viki nem adta neki vissza azokat.

A Blikk megkereste Csutit, hogy megtudja, hogyan fogadta a színésznő viselkedését.

Viki hozta a formáját, voltak odaszurkálódások a részéről, amiket intelligensen, férfi módjára igyekeztem kezelni és fogadni

– nyilatkozta Csuti, aki szerint minden néző úgy értékeli a látottakat, ahogy csak szeretné, ő a kapcsolatukat már nagyon régen lezárta magában.

Az üzletember hónapok óta együtt vagy egy csinos, fiatal barna szépséggel, aki mellett úgy érzi, megtalálta a boldogságot. Első közös nyaralásukon is túl vannak már, ahol szerinte több szintet is lépett a kapcsolatuk.