Schobert Norbi

Schobert Norbert barátja viheti tovább a Norbi Update-et

Bulvár

Nem nézhette tétlenül Schobert Norbert, hogy lassan összeomlik, amit felépített, egy ismerősükre bízta az Update boltok megmentését.

Fogyatkozik a bolthálózat, március végén végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen, és közben egyre újabb cégek jelennek meg Schobert Norbert biznisze körül – írja a 24.hu. Ezek a cégek pedig már a megmentő, a pécsi vállalkozó, a Schobert család barátja, Fazekas Zoltán érdekeltési körébe tartoznak. Norbi bízik abban, hogy az új szakember és csapata megerősíti az utóbbi időben igencsak meggyengült Update hálózatot.

Szakemberek, közgazdászok vannak, pénz van, áru nincs

– ezt még decemberben mondta Schobert Norbert. Fazekas Zoltán elsőként az árueállátás megoldását és egy új logisztikai céggel való megállapodást javasolt, és egy új céget, mellyel meg lehet oldani a kiszolgálást és a Norbi Update termékek forgalmazását. Úgy tudni, az eddigi 300 Update-terméket további 150–200-zal egészítené ki Fazekas, de ezeket már más forrásból szereznék be.

Szeretnének például olyan külföldi cégekkel is együttműködni, melyek itthon is ismertek, és ezeknek megcsinálják az Update változatát, de további egészséges, nem Update-termékek felvételét is tervezik, emellett a jövőben a Fazekasék Delinaris nevű delikátbolt-hálózatában forgalmazott, külföldről behozott, máshol nem nagyon kapható termékeiből is rendelhetnének majd a partnerek.