Orosz Barbara

Férjhez ment Orosz Barbara, de még két esküvője lesz

Bulvár

A műsorvezető titokban házasodott össze szerelmével Párizsban, most azonban elárulta az álomesküvő részleteit.

Filmbeillő volt a megismerkedésük: Barbi Párizsban a metrón találkozott a szerelmével, és hamar kiderült mindkettejük számára, egymásnak teremtették őket.

Szinte az első pillanattól kezdve egyértelmű volt az egymás mellett való elköteleződés. Néhány hét elteltével már azt is tudtuk, hogy nem lehet más utunk, mint a házasság, mert mi egymásnak lettünk teremtve, és egymást választjuk erre az életre. Pedig korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől

– nyilatkozta Orosz Barbara a Hot! Magazinnak, szavait a Blikk írta meg. Ő és férje is úgy érzik, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életüket. Mindketten kivárták a hozzájuk illő társat, nem siettettek semmit. Amikor azonban egymásra találtak, mindenki számára egyértelmű volt, hogy nagyon komoly dolog van kibontakozóban közöttük és hatalmas örömmel fogadták a családtagjaik, amikor bejelentették, hogy összeházasodnak.

Már voltam menyasszony, és szerveztem pillanatok alatt nagy esküvőt, amit borzalmas volt lemondani, amikor rájöttem, hogy mégsem állok készen. Ezúttal, ha rajtam múlt volna, elbújunk egy kicsi szigeten, és ott esküszünk meg. Végül nem ez történt, ugyanis mindketten családcentrikusak vagyunk, és a párom fogalmazta meg, hogy ebből a mi hatalmas boldogságunkból nem hagyhatjuk ki a szeretteinket. Ezzel pedig teljes mértékben egyetértettem

– mondta a műsorvezető. Már csak az okozott nekik problémát, hogy idős családtagjaikat nem szerették volna utaztatni, ezért úgy döntöttek, három esküvőt is szerveznek.

Először a szerelemvárosunkban, Párizsban esküdtünk meg március harmadikán, és még két esküvő áll előttünk. Az egyiket Magyarországon, a másikat pedig Luberonban, Provence mellett tartjuk majd, hogy mindenki jelen tudjon lenni, aki közel áll hozzánk

mondta Orosz Barbara. A párizsi esküvőt a párja szervezte meg, minden részlete meglepetés volt a számára. Párizs legpatinásabb városházáján házasodtak össze, közel a megismerkedésük helyszínéhez. A szertartás gyönyörű volt, a férje olyan beszédet mondott, amin mindenki sírt. Az eskütétel is nagyon romantikusra sikerült, ugyanis három nyelven mondták ki az igent: franciául, magyarul és angolul is.

A szertartás után fotókat készített róluk egy francia fotós ismerősük, majd egy hangulatos étteremben ünnepeltek tovább, a menü kardhalból, tenger gyümölcseiből és francia desszertekből állt. Az esküvő után Bruges-be utaztak, ami Barbi meglepetése volt a férje számára, de az igazi nászút még várat magára, azt a férje fogja megszervezni.

Fotó: Instagram/orosz_barbara_tusarok