Berki Mazsi

Megmutatta új szerelme lábát Berki Mazsi

Bulvár

Berki Krisztián özvegye és új, dúsgazdag párja nem sokkal zanzibári luxusnyaralásuk után újra az óceán partjainál kötöttek ki.

Mazsi nagyon élvezi a luxuséletet, amit új kedves biztosít számára. A férfivel már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat, készült már róluk ugyan egy lesifotó egy plázában, képet Mazsi róla még nem osztott meg közösségi oldalán. Egészen mostanáig.

Egy irigylésre méltó fotót már közzétett magáról Berki Krisztián özvegye, ahogy az óceánban csücsül vadító rózsaszín bikinijében, Insta-sztorijában viszont megmutatta azt a férfit is, aki biztosítja számára a luxust. Pontosabban nem a férfit, csak a lábát.

Új szerelme ugyanis úgy készített fotót Mazsiról, hogy közben a jobb lábát az özvegy ölébe helyezte, így mindenki láthatja egyik végtagját. Van egy kis furcsaság is a képen, a titokzatos férfi lábujjaival nem stimmel valami. Nem tudni, hogy egy esetleg sérülés miatt ragasztotta össze őket vagy eleve összenőttek, de a második és harmadik lábujja nagyon furcsán egyben van Mazsi új párjának.

Mazsi