Mészáros Lőrinc és Hornyák Zsolt Málagán

Hogyan fogyott le Mészáros Lőrinc? Szakembereket kérdeztek a nagy titokról

Bulvár

Ez a kérdés foglalkoztatja most az internetezőket, miután aggasztó képek jelentek meg az ország jelenleg harmadik leggazdagabb üzletemberéről.

Amióta két éve rátalált a szerelem Várkonyi Andrea, a csinos tévés személyében, valósággal új ember lett Orbán Viktor gyerekkori barátjából – írja a Blikk. Mészáros lecserélte régi ruhatárát, fiatalosabban öltözködik és szemmel láthatóan egyre karcsúbb is, látszólag mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze csinos szerelmét. A lap kíváncsi volt, hogyan érhette el ezt az 56 éves férfi, hiszen az ötödik x után már jóval nehezebb formában maradni.

A dietetikusok szerint egyszerű a módszer: a titok az étkezésben és a sok vízivásban rejlik.

Mészáros Lőrinc valószínűleg minőségi szénhidrátforrásokat vesz igénybe, friss alapanyagokból, frissen főzött ételekből. Ha gyakran jár étterembe, ez nem lehet gond

– véli egy szakember, aki azt tapasztalja, az ötven felettiek körében nagy sikere van például a főleg zöldségekből, hüvelyesekből és teljes kiőrlésű gabonából is álló mediterrán diétának. Egy másik dietetikus szerint fontos a gyümölcsök, zöldségek bőséges bevitele, valamint a sok víz fogyasztása is, mert az segíti az anyagcserét.