Tóth Andi

Tóth Andi: “Mindennap bőgtem”

Bulvár

Az énekesnő egy olyan lányt alakít a TV2 hamarosan induló sorozatában, a Hazatalálszban, aki nagyon hasonlít hozzá.

Az énekesnőt annyira próbára tette a szerep, hogy a forgatások után is zaklatott állapotban maradt. Mint minden másban, amihez nyúlt, a színészetben is elképesztően tehetségesnek bizonyult Andi, nem is volt kérdés, hogy övé lesz a szerep.

Amikor behívtuk a castingra, és megláttuk, mit alakít, szó szerint leesett az állunk. Annyira jól hozta a karaktert, hogy visszahívtuk, és azután már nem volt kérdés, hogy őt választjuk. A végeredmény pedig magáért beszél, tökéletesen hozta a hányatott sorsú fiatal lány karakterét, akinek sok drámával kell szembenéznie. Látszott, hogy nagyon átéli a szerepet

 – nyilatkozta a Blikknek a TV2 kreatív producere, Kinizsi Ottó. Tóth Andi tényleg olyan, mintha önmagát alakítaná a sorozatban: Orsi is egy Erdélyből jött fiatal énekesnő, akinek rengeteg nehézséggel kell megküzdeni az életben. A karakternek többször üvöltenie, zokognia kellett, ami nem esett nehezére Tóth Andinak. A stáb egyik munkatársa elmonta, az énekesnő sokszor még a jelenet vége után is sírt.

Andi elmondta, az utolsó időszak volt számára a legnehezebb, mert az összes jelenetében zokognia és üvöltenie kellett, ami nehéz volt számára lelkileg.

Mindennap bőgtem, átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek

– mesélte az énekesnő a Hazatalálsz című sorozatban eljátszott szerepéről, amivel nagyon tudott azonosulni. A sorozat első része január 23-án kerül adásba.