Csuti, Sztárok a reptéren

Műsorvezető lett Szabó András Csuti

Bulvár

Eddig népszerű műsorok szereplője volt Kulcsár Edina exe, most azonban még ettől is fontosabb szerepet kapott.

Szabó András Csuti is versenyzett a Farm VIP idei évadában, de láthatták ők a nézők korábban a Nyerő Párosban is, még Kulcsár Edinával együtt. Már ott is látszott, hogy súlyos problémáik vannak, így annyira nem is volt meglepő, hogy tavaly év elején kiderült, elválnak. Azóta Edina boldogabb, mint valaha, Csutinak azonban nem felhőtlen a magánélete: Gina után Szorcsik Vikivel is szakítottak, most pedig egy nála jóval fiatalabb lány oldalán keresi a szerelmet.

A magánéletével ellenététben a karrierje azonban szárnyal: már nemcsak üzletemberként dolgozik, hanem hamarosan műsorvezetőként is, a Sztárok a reptéren című műsort vezeti majd. Erről a TV2 Mokka című műsorában beszélt először Csuti pénteken.

A TV2 produkciójában országosan ismert emberek párokban versenyeznek majd, szerepel például a Korda házaspár is. A párokból négyfős csapatok alakulnak, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren kell mindenféle feladatokat ellátniuk – írja a 168.hu.

Fantasztikus munkaköröket adok majd nekik, kinek ilyet, kinek olyat

– avatta be a műsor részleteibe a Mokka műsorvezetőit új kollégájuk, Csuti, akinek műsorát vasárnaponként láthatjuk a TV2-n.