Gáspár Győzike

Gáspár Győző elárulta: minden kamu volt a Győzike Show-ban

Bulvár

A Gáspár család életéről szóló “reality” elképesztően sikeres volt 15 évvel ezelőtt. Most kiderült, az egész kamu volt.

A 2005-ben indult RTL-es sorozatot bár senki sem nézte, mégis rekordokat döntögetett és mindig, mindenki tudta, mi történik a Gáspár család otthonában.

Az adásokban nem volt hiány hangos szavakból és összeveszésekből, noha Gáspár Győző pedig már korábban is célozgatott arra, hogy messze nem minden volt igaz abból, amit láthattak a nézők – írja a Blikk. Az ismét összeállt Romantic együttes frontembere most Bochkor Gábornak ki is mondta: az összeveszéseknek és a show sztorijainak semmi köze nem volt az igazsághoz.

Most már ki lehet mondani, sosem volt valós konfliktus. 2005-ben kezdtünk, elárulom ennyi év után – mert a titoktartási szerződésem is letelt –, hogy egyetlenegy adás volt komoly, amikor a kutya elpusztult

– vallotta be a Retro Rádióban Győzike. Szinte nem volt olyan adás, amiben ne veszett volna össze feleségével, de most kiderült, a való életben szinte soha nem vitatkoznak egymással, és válni sem akartak soha. Az is kamu volt, hogy becsajozott: a lányokat úgy rendelték meg egy oldalról.