Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Szorcsik Viki üzent Mischinger Péternek

Bulvár

A volt exatlonos nyílt levelében szólította fel a színésznőt, hogy kérjen tőle bocsánatot. Úgy tűnik, erre várhat még egy darabig…

Mischinger Péter úgy látja, Szorcsik Viki kemény állításai a karrierjét, így a megélhetését is veszélybe sodorták. Egy hosszú nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, melyben leírta, a színésznő valótlan szavai miatt sokan elfordultak tőle. Peti ezért attól sem riad vissza, hogy jogi útra terelje az ügyüket, hacsak Viki nem kér tőle elnézést.

A Bors vette észre, hogy megérkezett a nyílt levélre Viki válasza. A színésznő egy férfi bőrébe bújva, a 24 óráig látható Instagram-sztorijában üzent a korábbi exatlonosnak.

Hellóm kedves Petikém! Igen-igen, jól látod! Felvettem a férfi jelmezt, mert úgy látom, muszáj lesz kiállni saját magamért, mert picit elszabadultak a kedélyek a médiában. Emiatt úgy érzem, egyenrangú félként kell, hogy bánjak veled, és ezért minden női mivoltomat magam mögött hagyom. Hála dr. Illési Rudolfnak, végre egy nap alatt sikerült férfivé varázsolni, úgyhogy állok minden elébe. Találkozunk bro!

– mondta vicces karaktere bőrébe bújva Szorcsik Viki, akitől a jelek szerint távol áll a bocsánatkérés.

Szorcsik Viki