Solyom Berni elárulta, mire költi a pénzt, amit az X-Faktorban nyert

Bulvár

Az X-Faktor 2022-es évadát egy 17 éves erdélyi lány, Solyom Berni nyerte, akinek nagy tervei vannak a nyereményével.

A gyergyószentmiklósi lány úszik a boldogságban, és már most tudja, mire költi majd a tizenkét hónapon át járó egymillió forintot – írja a Blikk.

Szeretnék otthonra egy stúdiót kiépíteni, ahol a saját dalaimon tudnék dolgozni

– nyilatkozta Berni a lapnak, aki a pénz mellett megkapta a Sziget Fesztivál különdíját is, ami azt jelenti, jövőre felléphet a fesztiválon.

Nagy álmom vált valóra ezzel, viszont ez valóban sok munkát igényel, hiszen saját dalokkal szeretnék majd színpadra állni

mondta erről a fiatal lány, akinek még bő másfél éve van a suliból is, amit végig szeretne csinálni, de hogy a zenére is maradjon elég ideje, arra készül, hogy magántanuló lesz, mert úgy gondolja, az iskola “elszívná azt a kreativitását, amit inkább a zenére szeretne fordítani”. Solyom Berni kezét mentora, ByeAlex a műsor után sem engedi el. Azt javatolta most a lánynak, hogy pihenjen, élvezze az időt a családjával, aztán januártól majd nekikezdenek a munkának. Egy közös dalt is szeretne vele.

Bernivel nagyon jó volt együtt dolgozni, azt gondolom, olyan mint én, csak lányban

– mondta róla büszke mentora, ByeAlex, aki szerint csakúgy, mint az X-Faktorban, a show után is jól fognak tudni együtt dolgozni.