Vastag Csaba

Jó útra terelte menyasszonya Vastag Csabát

Bulvár

Az énekes rengeteget változott az elmúlt időszakban, testileg és lelkileg egyaránt.

A negyvenéves énekes szerda este vehette át a Just Clear Awards – díjátadó gálán az év legfittebb férfi előadójának járó elismerést. Nem véletlenül, hiszen Csaba látványos változáson ment át az elmúlt egy évben – írja a Bors. A lap szerint mindezt menyasszonyának, Evelinnek köszönheti Vastag Csaba, a lány minden értelemben jó útra terelte őt.

Amióta együtt vannak, az énekes felhagyott a bulizós életvitelével, tudatosan váltott életmódot, egészségesen él és egy-egy koncert után siet haza a párjához, nem a szórakozóhelyeken tölti az idejét, mint egykor.

Most nem azzal foglalkozom, hogy leigyam magam a sárga földig. Inkább egymásnak és a családunknak szenteljük az időnket. Volt olyan korszaka az életemnek, amit nagyon nem lehetett higgadtnak nevezni. Mondjuk úgy, hogy annyit szórakoztam, amennyi száz másik embernek is elég lett volna

– mondta Vastag Csaba, aki Evelin mellett teljesen lenyugodott. Ő az, aki miatt az energiáit egy másik irányba fordította és ő az, aki áthelyezte benne a prioritásokat. De a fiatal lány is sokat változott, amióta együtt van az énekessel: már nem az a bohókás lány, aki volt, hanem sokkal tudatosabb és döntésképesebb lett mellette.