Hajdú Péter

Kiderült, ki veszi át Hajdú Péter helyét

Bulvár

Hajdú Péter is távozik a Life TV képernyőjéről, népszerű műsorai, az Összezárva és a Frizbi is megszűnnek, ahogy vezérigazgatói megbízatása is véget ér. Már az utódja is megvan.

Csoportos leépítés kezdődött Life TV-nél és az Ozone TV-nél.

A hírt hétfőn reggel Vaszily Miklós tulajdonosi képviselő a Media1-nek erősítette meg, és azt is elárulta, miért döntöttek a változtatások mellett.

Az elmúlt időszakban alaposan megvizsgáltuk a csatornáink helyzetét és lehetőségeit, beleértve a közeljövő médiapiaci gazdasági kilátásait is. Fenntartható működésre állunk át, ami csökkentett büdzsét jelent. A tematikába illeszkedő saját gyártású műsorok készítésével felhagyunk, és gyártott műsorok nélkül, vásárolt műsorokkal működtetjük tovább a két csatornát

– nyilatkozta Vaszily Miklós, hozzátéve, hogy az eddig felvett műsorokat még le fogják adni és ismétlésekre is lehet számítani.

A csoportos leépítés 30 főt érint, köztük Hajdú Péter vezérigazgatót és Kiss Péter programigazgatót is.

Hajdú Péter helyét Szabó Péter veszi át operatív igazgatóként. Szabó korábban terjesztési igazgatóként dolgozott a cégnél, de már előtte is a televíziós szakmában dolgozott. Hajdú Péter nem marad munka nélkül, tanácsadói pozíciót kap a TV2 Csoportnál. Kiss Péter feladatköre teljes mértékben megszűnt.