Berki Mazsi

Hajdú Péter felesége együtt dolgozna Berki Mazsival

Bulvár

Láng Eszter nagyon örülne, ha Mazsival dolgozhatna együtt egy franchise-ban.

Mazsi úgy érzi, cserbenhagyta őt Mattesz Csilla babaúszás-oktató, aki helyette Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel kezdett együtt dolgozni, mert nem tudott tovább rá várni.

Mazsi és Eszter gyermeke is Mattesz Csillához járt babaúszásra, az oktató mindkét anyukával jó kapcsolatot ápolt. Mazsival közös vállalkozást is tervezett a babaúszással kapcsolatban, de Berki Krisztián halála után Mazsit érthető okokból nem a vállalkozás foglalkoztatta. Az oktató sokáig várt rá, de aztán lépnie kellett és új partnert keresett.

A Blikk megtudta, Mattesz Csilla Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel indított közös, babaúszással kapcsolatos vállalkozást, ám Eszter elmondása szerint szó sincs arról, hogy miatta hiúsult volna meg az üzlet Mattesz Csilla és Mazsi között. Sőt, a fiatal édesanya kimondottan örülne, ha Mazsit is az induló franchise-rendszer tagjai között tudhatná – írja a Blikk.

Még korábban ellátogattam egy franchise-napra Csillával, és mivel tudtam, hogy nem működött olyan jól a közös munka az akkori partnereivel, felajánlottam az együttműködésem. Azóta már megállapodtunk a korábbi franchise-rendszer arculatváltásában, ami magában foglalja az összes Baby Spa üzletet és egy olyan képzési központot is, amely az egyedülálló Mattesz-módszert oktatja

– mondta a lapnak Láng Eszter, aki hangsúlyozta, a korábbi, Mazsi által elindított üzlet az ő és a Csilla közös vállalkozásáról független volt. Mazsi egy Baby Spa üzletet szeretett volna, aminek Eszter szerint továbbra sincs semmi akadálya, hiszen több üzlet nyitása is várható. Nagyon örülne neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül.

Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás

– hangsúlyozta Hajdú Péter felesége, aki számára nagyon fontos a vállalkozás, mert hisz abban, hogy rengeteg gyereknek tudnak majd segíteni a fejlődésben Csilla néni módszerével.