Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Összeköltözött Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Bulvár

Nagy a szerelem Stana Alexandra és Meggyes Dávid között, hét napból hatot együtt töltenek.

Dávid azt állítja, az Alexandrával való találkozása szerelem volt első látása, s bár a táncosnő az elején próbálta távol tartani őt magától, a kitartó küzdelem meghozta a gyümölcsét – írja a Blikk.

Túlzás nélkül mondhatom, szerelem volt első látásra, első beszélgetésre. Egy égi jel volt az is, hogy egy kerületben élünk: Szandi anyukája 300 méterre lakik tőlem

– nyilatkozta a HOT! magazinnak Meggyes Dávid, szerelme, Stana Alexandra pedig elárulta, anyukája és Dávid nagyon jó barátok. Horváth Gréta exférje nagyon jó hatással van Alexandrára minden téren.

Szeretem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok Dávid mellett. Érzem, hogy erős, kívül-belül alfahím! Jót tesz nekem, mert hajlamos vagyok átvenni az irányítást. Amióta együtt vagyunk, úgy érzem, az ereje által a helyemre kerültem. Korábban olyan kapcsolataim voltak, ahol barátságból lett szerelem; Dáviddal olyan hamar egy hullámhosszra kerültünk, mintha két éve együtt lennénk

– mesélte a táncosnő, aki szerint Dávid nagyon jól kezeli a személyiségét. Olyan jó a kapcsolatuk, hogy hét napból hatot Dávidnál tölt, már oda megy haza.