Magyar Péter

Jó jelek

Vélemény

Ha egy politikust az LMP és a Momentum politikusa oroszpártinak, a mi hazánkos pedig amerikapártinak nevez, az bizony azt jelenti, hogy az illető kritikusan szemléli az Egyesült Államokat és Oroszországot is.

Magyar Péter ezen a héten többeknek is kiadta a jussát. Nyilván okkal. Az egykori Soros-ösztöndíjasok pártja láthatóan nem talál rajta fogást. Márciusban nőverőnek próbálták beállítani, áprilisban már azon forgott a NER-média, hogy százmilliós tétel volt a tüntetése. Ők nyilván magukból indulnak ki, és a CÖF-nél vastagon fognak a ceruzák, számláznak a baráti cégeknek rendesen. Aztán jött a Klubrádió-interjú, ahol már többen is megszólítva érezték magukat.

Ezek a megnyilvánulások csak azt bizonyítják, hogy egyre többen pártolnak át Magyar Péterhez, és inkább őt támogatják, mint az elmúlt 30 év pártjait. Sok megélhetési politikus lesz kénytelen más állást keresni, ha kipottyan az EP-ből vagy az önkormányzati státuszból. Kell a vérfrissítés. Kell egy új párt a begyepesedett magyar politikai életbe.

– N. Nagy Sándor –