Dobrev Klára

Dobrev Klára még egy Kósa Lajosos Fidesszel sem kötne koalíciót

Az ellenzéknek meg kell ismételnie 2019. októberi sikerét, azaz az ellenzéki pártoknak nem egymást kell legyőzniük, hanem Orbán Viktort és rendszerét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője a DK, az MSZP és a Párbeszéd választási fórumán hétfőn Nyíregyházán.

Szabadságvesztésre is számíthat, aki a MÁV-Volán-csoport munkatársaira támad

A jegyvizsgálók, az autóbusz-vezetők, a mozdonyvezetők, a HÉV járművezetők és a rendészek is közfeladatot ellátó személyek, tettleges bántalmazásuk bűncselekménynek számít, az elkövető súlyos büntetésre, akár szabadságvesztésre is számíthat – jelentette ki a MÁV Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményében szombaton.

Szeged, eső, időjárás, esernyő, gyerek, tél

Időjárás: az átlagosnál hűvösebb időnk lesz április utolsó hetében

A hét elején még többfelé kell esőre és erős, olykor viharos szélre számítani, majd felszakadozik a felhőzet, és jellemzően gomolyfelhős, napos időre van kilátás, néha erős széllel, miközben lassú melegedés kezdődik és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

Simicskó István: akkor van az ország katonailag biztonságban, ha minden generációban vannak katonái

Akkor van Magyarország katonai értelemben biztonságban, ha minden korban, minden generációban és minden időszakban vannak katonái – jelentette ki a Honvédelmi Sportszövetség elnöke csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Biriben.