Magyar Péter interjú

Magyar Péter: Orbán Viktor helyében én elgondolkodnék a visszavonuláson

“Elég sokan megkerestek már a NER gazdasági hátteréből a választás után, volt, aki már előtte egy nappal. Nem beszéltem velük, így nem tudom, hogy mit akarnak, alkut vagy védelmet kérnek-e” – jelentette ki a Magyar Hang Kompország című műsorában Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. Szerinte a fiúk a Karmelitában pontosan érzik, hogy nagy a […]

200 millió euróra büntették Magyarországot – Orbán Viktor: Soros György bírósága hozott ítéletet

Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, vérlázítónak nevezve azt a brüsszeli döntést, hogy az Európai Unió Bírósága nyolcvanmilliárd forintra bünteti Magyarországot az uniós bevándorlási politika megsértéséért.

Rogán Antal-interjú

Rogán Antal: Orbán Viktor olyan kiemelkedő egyéniség, “akiből egy évszázadban egy ország életében maximum két vagy három ember születik”

Ígéretéhez híven interjút adott a 444-nek Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter. A beszélgetés a Karmelitában zajlott, egy hatalmas asztalnál.

Orbán meghatódott a Békemeneten

Gigabírságot kapott Magyarország a kormány bevándorláspolitikája miatt – Orbán Viktor nagyon dühös

Az Európai Unió Bírósága 200 millió euró (mintegy 80 milliárd forint) megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert “nem tartja tiszteletben” az uniós jogszabályokat, egyebek között a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó unión kívüli országok állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén.