Itt a debreceni Sexy Rodeo új lemeze

Party Zone
‘Gyökerek’ címmel új anyaggal jelentkezett a debreceni Sexy Rodeo zenekar, amelynek felvételeit a hajdúszoboszlói RockSpa hangstúdióban rögzítették Ferenczi Tibor és Méhes János segítségével.
A tervezett “nagylemez” helyett azonban csak 6 dalt tudtak rögzíteni, ami 2016. júniusára készült el.

A zenekar 2012 őszén kezdte meg működését, és 2013-ra lett teljes a felállás Ujj Roland énekes-gitárossal (Én és a Magnum, Sunny Leon), Molnár Attila Vajk „Kötél” billentyűs-énekessel, Pósafalvi Krisztián basszusgitárossal (Necropsia) és Szabó Máté dobossal (Skizodigital, Lights Go Out).

2013-ban elkészült a zenekar első és eddig egyetlen videóklippje, a Tűkön című dalra. Még ebben az évben elkezdték összerakni egy debütáló lemez anyagát.

2014. telére jutottak el oda, hogy felvettek 3 dalt (Ülő Bika, Érték, Apolló), és tervezték további 8-10 dal felvételét a következő évben.

2015. tavaszára Szabó Máté és a zenekar útjai elváltak. Ezúton is kívánják neki, hogy megvalósítsa álmait. Sajnálják, hogy velünk nem sikerült. Nélküle ez a zenekar nem születhetett volna meg.

Ezt követően beleálltak a tervezett lemez felvételének előkészületeibe dobos nélkül.

2016. januárjában kezdték el a felvételeket a Hajdúszoboszlói RockSpa hangstúdióban, Ferenczi Tibor és Méhes János segítségével, de a tervezett “nagylemez” helyett csak 6 dalt tudtak rögzíteni. 2016. júniusára elkészült a Gyökerek című anyag.

Alapvetően a zene és egymás szeretete, valamint a dalszerzés öreme a mozgatórugója a zenekarnak.

A csapat jelenleg dobost keres.