Horváth Gréta

Harmadik fél okozta Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítását

Ország

Szakított az Ázsia Expressz sztárpárja: Dávid elhagyta Grétát. Kiderült, egy harmadik fél okozta a szakítást.

Gréta és Dávid két évig voltak házasok, Dávid a TV2 népszerű realityshowjában kérte meg Gréta kezét. Gréta közösségi oldalán osztotta meg, hogy két év házasság után azonban Dávid úgy döntött, elhagyja őt és Gréta kisfiát. Sokan Grétát kiáltották ki bűnösnek, ok nélkül.

Dávid azonban védelmébe vette Grétát és egy hosszú Insta-sztoriban fejtette ki, mi is áll a szakításuk mögött. Bejegyzését Gréta is megosztotta saját történetében. A bejegyzésben Dávid egyértelműen utal rá: az ő hűtlensége vetett véget a házasságnak – írja a Bors.

Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani.Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája. Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok? Ha valakit lehet, az én vagyok! 

– írta Dávid dühösen.

Dávid nyilatkozatát Gréta is megosztotta közösségi oldalán, s azt írta hozzá:

Én természetesen tudom, mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően… döbbenetesen állok az egész előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.