Vajna Timi

Ennyibe került Vajna Timi kutyáinak luxusutazása

Ország

Vajna Timi kutyáival együtt tért vissza az Egysült Államokba. A Budapest és Los Angeles közötti utat egy magángéppel tette meg Timi, ami enyhén szólva nem volt olcsó mulatság.

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Vajna Timi egy magángéppel utazott Los Angelesbe, a repülőn a születésnapját is megünnepelték. Az utazáson Timivel tartottak barátai és kutyusai is, akiknek a biztonsága mindennél fontosabb volt a celeb számára.

A Bors utánajárt, mennyibe kerülhetett a luxusutazás.

A lap szerint 45 és 58 millió forint közötti összeget kell kifizetni egy 9-14 személyes kisgéppel történő utazásért, mely során minimum kétszer le kell szállni és tankolni kell, hogy Budapestről Los Angelesbe érhessünk. Timi kutyáinak nagyon jó dolga volt az út során, hiszen szabadon mozoghattak és krémszínű bőrfotelben szundikálhattak a körülbelül 14 órás utazás alatt.

Nem ez volt az első eset, hogy Timi magánrepülővel szállította valamelyik kis kedvencét, 2018-ban büszkén posztolta, hogy a cicáját reptette Los Angelesbe.

Házi kedvencet egyébként polgári járaton is lehet utaztatni, ilyenkor nekik a méretüknek megfelelő nagyságú kennelben kell utazniuk a csomagtérben. Egy háziállat repülőjegye 1 millió forint körül alakul.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.