Nézz a színfalak mögé! Ilyen egy VIP kiállításmegnyitó Los Angeles-ben 

Kultúra

Robert Mack képzőművész (Visual artist) kiállításmegnyitóján jártunk tegnap este a Santa Monica-i Bergamot Station Rose Galériájában. Világhírű filmlegendák is feltűntek a zártkörű fogadáson.


A hivatalos megnyitó ugyan csak június 9-én, azaz ma lesz a Los Angeles-i galériában, a művész – Los Angeles-i hagyományok szerint-már a megnyitó előestéjén sajátos VIP fogadással egybekötött megnyitót tartott a kiemelt vendégei számára.

Vida Virág

Robert Mack – az önmagát vizuális művészként aposztrofáló –  fotó- és festőművész 40 év anyagából válogatott retrospektív kiállításának zártkörű megnyitójára számos jól ismert hollywoodi színész is ellátogatott.
A mára már kultfilmnek számító Hair főszereplője, John Savage mellett megjelent a szép ausztrál származású amerikai színésznő, Radha Mitchell, aki legutóbbi filmjében (Life Upside-Down) annak a Bob Oderkirk-nek a partnere, akit Magyarországon is jól ismernek a Totál szívás és a Better Call Saul! sorozatok nézői. De Radha volt a Silent Hill főszereplője és a Támadás a Fehér ház ellen egyik főszereplője is. A VIP képmegtekintésen megjelent még a híres karakterszínész, Richard Edson, Nordin Aljamar és Christian Oliver színèszek is. A Hollywood-i társaság más körei is képviseltették magukat. A divattervező Aaron Gomez, a tévés személyiség Simo Ben és a gazdasági vonalon jól ismert Michael Thorton is tiszteletét tette a VIP megnyitón.

Nézd meg a képgalériát!

A művész weboldalát itt éred el.

– Vida Virág –