Lakószoba az egri Gyöngyház Egyesület támogatott lakhatás programjában épült házában az avatás napján, 2024. február 14-én. MTI/Komka Péter

Felavatták a Gyöngyház Egyesület támogatott lakhatás programban épült házát Egerben

A gondoskodáspolitikában végleg fel kell számolni az államszocialista, kommunista időkből ránk maradt intézményi beidegződés lenyomatait – jelentette ki a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára szerdán, a Gyöngyház Egyesület támogatott lakhatás házavató ünnepségén, Egerben.

Január közepétől megszűnik a Dunaharaszti zónabérlet és a hatvani vonal menti közös bérlet

A MÁV-VOLÁN-csoport – az utasigényeket követve – 2024. január 15-étől kivezeti két, területi alapú bérlettermékét: a Dunaharaszti zónabérletet, valamint a Gödöllőről, Gyöngyösről és a Budapest-Hatvan vasútvonal mentén fekvő Galga menti településekről kedvező árú vasúti, buszos és HÉV-vel történő utazást biztosító közös bérletet – közölte az MTI-vel pénteken a MÁV-Volán Csoport.

Új logisztikai központ épül a Bosch maklári gyárában

Új logisztikai központ építésével többéves, mintegy 52 milliárd forint összértékű fejlesztés-sorozat zárul le a Bosch maklári gyárában – közölte a személy- és tehergépjárművek kormányműveit gyártó Robert Bosch Automotive Steering Kft. maklári üzemének ügyvezető igazgatója a társaság fennállásának 20. évfordulója alkalmából kedden tartott, bemutatóval egybekötött sajtóbejáráson.