Herceg Erika

Rá sem ismerni a plasztika előtti Herceg Erikára

Bulvár

Az X-Faktor új mentora, Herceg Erika teljesen máshogy nézett ki, mielőtt kés alá feküdt volna.

Az énekesnő Kárpátalján született. Mielőtt befutott volna, pincérnőként, call center operátorként, majd diplomaszerzése után fehérneműmodellként is dolgozott Kijevben. 2012-ben megjelent az ukrán és orosz Playboyban is, énekesnői karrierje pedig akkor indult be, amikor egy évvel később egy tehetségkutatóban beválasztották a VIA Gra formáció egyik tagjának. 2020-ban lépett ki az együttesből és szólókarrierbe kezdett. Idén pedig a hazai közönség is megismerhette őt, köszönhetően X-Faktoros szereplésének. A babaszépségű, platinaszőke, csinos énekesnő azonban nem így nézett ki mindig.

Hot! magazinnak azt mesélte, pincérnős időszakában annyit dolgozott, hogy enni sem volt ideje, 80 kiló helyett egy év után már harminccal kevesebbet mutatott alatta a mérleg. A fogyást plasztikai műtétek követték – írja a Femina.

Mellnagyobbító műtétét volt párja kérésére vállalta, később aztán az az arcán is végeztetett kisebb-nagyobb beavatkozásokat. Az orra keskenyebb lett, az ajkát feltöltette, homlokát rendszeresen botoxoltatja. A haját világosbarnáról szőkére festette, a műtéteknek és ennek köszönhetően rá sem ismerni korábbi énjére. Egy Instagram-oldal bemutatja, milyen volt, és milyen lett Herceg Erika.